AMPEC DATA SERVICE S.R.L

POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR PERSONALE

Incepand cu data de 25.05.2018, politica de protectie a datelor personale aplicata de catre AMPEC DATA SERVICE S.R.L. are urmatoarele componente:

1) Protectia datelor personale ale angajatilor S.C. AMPEC DATA SERVICE S.R.L.

2) Protectia datelor personale ale persoanelor fizice si juridice aflate in relatie contractuala directa sau indirecta (prin subcontractarea catre AMPEC DATA SERVICE SRL, de catre un operator/procesator/controlor de date personale, a unor servicii).

Referitor la pct. 2), declaram urmatoarele:

-AMPEC DATA SERVICE respecta cu strictete spiritul si prevederile exprese ale contractelor de servicii prin care poate intra in contact contact si prelucra date personale, in concordanta cu cerintele TEHNICE agreate de catre clientii directi si indirecti. in mod expres, declaram si garantam ca AMPEC DATA SERVICE nu colecteaza si nu prelucreaza date personale in alte scopuri decat cele rezultate din relatiile contractuale cu partenerii de afaceri. De asemenea, declaram ca AMPEC DATA SERVICE nu va accepta sa presteze catre terti servicii de natura a facilita colectarea si prelucrarea datelor personale in scopuri care prezinta suspiciuni de violare a regulamentelor si legilor in vigoare in acest domeniu. in masura in care, prin procese de rutina sau fortuite, va intra in contact cu date personale, AMPEC DATA SERVICE se va limita la prestarea unor servicii de natura strict tehnica din domeniul tehnologiei informatiei si a comunicatiilor.

-Pana la redactarea unor politici detaliate si aplicate contractelor in derulare, AMPEC DATA SERVICE aplica, in privinta protectiei si prelucrarii datelor personale, partile relevante din documentul :

Fortinet Privacy Policy


23.05.2018

Cristian PETER
Director Executiv